Naar de beginpagina
Hoeves en landhuizen te koop in de provincie Vlaams Brabant.

Terug   Aanmeldformulier Werkwijze  
Adres: Walshoutemstraat 32
3401 Walshoutem
Vraagprijs: 355.000 €
Tel.:
Email:

Website:
+32 (0)11/255.155
>> Klik hier <<
>> Klik hier <<
Beschrijving: (verkoop via makelaar - Swevers Vastgoed)

Prachtig Herenhuis met 5 slaapkamers en een fantastische tuin!

Dit karakteristiek herenhuis in het pittoreske Walshoutem, een klein Haspengouws dorpje vlakbij Landen, is een echte verborgen parel.
De heuvelachtige omgeving is een streling voor het oog, evenals het huis op zich, dat met veel liefde en zorg werd ingericht.
Het oorspronkelijk huis werd gebouwd in 1936.

Bij het binnenkomen ziet u al dat de volledige woning met oog voor detail werd gerestaureerd, met respect voor de originele architectuur en de schoonheid van het verleden. Verschillende karakteristieke stukken werden in ere hersteld zoals de vloer in de inkomhal en enkele ornamenten aan het plafond.
Een grote marmeren schouw siert de immense woonkamer welke samen met de leefkeuken het kloppend hart vormt van het huis.
De Engelse cottage keuken is een verademing voor elke Bourgondiër. Net zoals de rest van het huis straalt ze een uitnodigende warmte en gezelligheid uit.
In de studeerkamer heeft u een zee van natuurlijk licht door de grote raampartijen met uitzicht op het terras.
Naast het terras is er ook een wilde bloementuin waar het heerlijk vertoeven is, een ruim prieel en de mogelijkheid om er een kruidentuin of moestuin op na te houden.
Deze gesloten bebouwing beschikt over een oprit en een enorme garage van maar liefst 11 meter lang waar ook de aansluitingen voor de wasmachine zich bevinden.
Verdeeld over de eerste en de tweede verdieping bevinden zich maar liefst 5 slaapkamers. Stuk voor stuk zijn ze erg romantisch ingericht maar overal is er de ruimte gelaten om ook de oude architectuur naar voor te laten komen door het behouden en accentueren van oorspronkelijke elementen.

De badkamer is groot en ideaal geplaatst op een splitlevel etage boven de inpandige garage en voorzien van alle mogelijk comfort : dubbele wasbak, inloopdouche evenals vrijstaand bad en meterslange inbouwkasten.
Om het plaatje compleet te maken en zeker te zijn van voldoende opbergruimte is er nog een zolderkamer en een grote kelder die verdeeld is in 2 verschillende ruimtes.
Dit imposante herenhuis is een echte droomwoning geworden omdat het volledig voldoet aan de hedendaagse vraag naar comfort en bovendien een gezelligheid uitstraalt die moeilijk te evenaren valt.

Het is duidelijk te zien dat de volledige woning door een binnenhuisarchitecte werd gedecoreerd.

Mis deze kans niet en wordt de gelukkige eigenaar van deze smaakvol ingerichte herenwoning.

 
 Bijkomende info:    
Totale grond oppervlakte: 6 are 33 ca Slaapkamers: 5 Verwarming: Mazout
Bewoonbare oppervlakte: 225 m² Aantal badkamers: 1 Bouwjaar: 1936
Gevelbreedte: 10m Bureel: ja Telefoon: ja
K.I.: 681 € Garages: 1 Distributie: ja
     Locatie: Verkoper:
Klik hier om de locatie van de woning te zien De verkoper is een makelaar    www.hoevetoerisme.net / www.hoevetekoop.net / www.landhuistekoop.net